Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2014 09:14 - Правилен монтаж на врати
Автор: proverkana Категория: Бизнес   
Прочетен: 1634 Коментари: 0 Гласове:
0



Към вратата стомана угодно не само за окото, но също така ви предпазва от външния шум и неканени гости , трябва да бъде инсталиран правилно . В крайна сметка, дори и най-добрата качествена врата, която е с отлична производителност, има добра топло -и шумоизолация , врата със силна и надеждна ключалка , няма да ви служи в продължение на толкова дълго и ефективно , колкото би искал това , ако вашата инсталация не се извършва в съответствие с всички правила .

imageЕто защо, когато поръчване на врати трябва да бъдат обработвани в доказан компания, която ще извършва цялата работа на съответното ниво . Въпреки това, за по-голяма сигурност ви като бъдещ собственик на стомана предната врата , вие трябва да знаете основните стъпки за монтаж на стоманена врата. За да се контролира този процес себе си. Това е темата, и ще бъде посветена на тази статия.

Инсталиране на стоманена врата започва с правилното измерване на отвора. Само това ви гарантира вратата , което се прави по поръчка , като ефект ще е настроен правилно . Несъответствие в размер нагоре или надолу, може да доведе до факта , че вратата или ще е гарантиран в откриването и помещенията трябва да осигуряват топло-и звукоизолация , или на факта, че разликата ще нарасне още повече . Тя изисква специално оборудване , специфични умения , и най-важното - много време . В допълнение, негативен страничен ефект върху качеството на монтажа.

След като са направени всички измервания , да се консултирате с производителя на дебелината на врата , тип пълнител и тапицерия, както и допълнителни елементи , избрани ( заключване, дръжки , шпионка , врати черва , и така нататък ) , компанията произвежда врата . Този процес може да отнеме от една до няколко седмици. Така че вашата врата готово, доставено до мястото за монтаж , и експерти са готови да започнете инсталирането . Ние описваме основните етапи .

Монтиране на вратата започва с подготовката на вратата. Извадете старата врата с отвор , внимателно изстържете далеч повърхността. След това, стоманената врата се затръшна брави (ако не е направено от производителя) и проверка на работата на ключалки и дръжки гладкост. Тази стъпка се прави винаги преди да започнете да се фиксира вратата в отвора. Следван директно монтиране стоманена кутия на вратата .

Моля, внимателно контролиран вертикално - хоризонтално положение на вратата в отвора с помощта на ниво ( можете да поискате инсталаторите да ви покажа предавателя, за да се уверите, че инсталацията не е правилно) . След проверка на вертикалното положение на вратата панти върху кутията и рамкова структура перпендикулярно положение спрямо пода . Използване на електрическа бормашина на прага пробиват монтажни отвори и закрепете полето монтажните щифтове .

Срещу вратата и затворът използвайки електрическа бормашина дупки. Панта панти стоманена врата . Преди да се определи най-накрая вратата в отвора , проверка на работата на брави и ключалки , както и на гладък напредък на вратата. Тогава стопанинът на разликата се третира специална пяна , за да се гарантира целостта на структурата.

След 24 часа , след като пяна сушене може да се извършва, за да се изработи декорация ( черва или други свързани елементи) . В допълнение , монтажниците на Борман Комерс,  за такса може да инсталира един звънец , почистване тампон, и всякаква друга необходима работа.

Така че, инсталиран на вашия стоманена врата . Преди да подпише акта на приемане, тя отново е необходимо да се уверите, че това е направено точно. С помощта на нивелир , за да проверите , дали вертикално подравнени хоризонтално положение на вратата , няма видими несъвършенства . Проверете функционирането на брави , дръжки и гладкото протичане на самата врата . Няма нищо лошо също така ще обърне внимание на това, което не е имало никаква вреда на вратата по време на инсталационния процес. Само след като прекара пълно сканиране , можете да се регистрирате никакви документи. В бъдеще това ще ви спаси от излишни проблеми и да помогне да удължи живота на вратата .

Не забравяйте за това за стоманена врата трябва постоянно да се грижи за : периодично избършете външните и вътрешните повърхности , смазване панти специална машинно масло . В този случай , вашият стоманена врата не само ще надеждно защита на вашия апартамент, но ще ви издържи дълго време и ще бъде истинска украса на интериора.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: proverkana
Категория: Бизнес
Прочетен: 200590
Постинги: 35
Коментари: 35
Гласове: 8
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930