Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2012 14:28 - Пенсиониране - Излизане в пенсия
Автор: proverkana Категория: Други   
Прочетен: 1598 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 29.05.2012 18:53


Пенсиониране - един тежък стрес за много възрастни хора, защото тя лишава случай, който помогна да го почувстват нужни. Но не всички се тревожат за пенсиониране. В тази статия ще научите историята на тези, за които стана нов етап в живота ни след проверка на пенсията.
Достигането на пенсионна възраст все още носи много от нашите съграждани, като тежък удар на съдбата. Когато наближите пенсиониране за повечето хора е нарастващата тревога, че ще стане безполезен. Децата отдавна са собствения си живот, и са внуци растат. Единственият изход - да се помогне на възрастните хора, а не само да поддържа активен, но и да открие "втори вятър". Се опитва да поправи ситуацията, рядко са успешни. Въпреки това, има моменти, когато дори и възрастните граждани намери своята ниша и да се отърве от депресия и други проблеми и проверки.

Никога не е късно да се учи

Най-старият ученик в България е последната година, Иля Осипов. По време на своите 78 години старец успява да получи 22 степен. Въпреки това, Илия е решил да не спира дотук и са преминали изпитите в медицинско училище. Не иска да се пенсионирва. Последният диплома - края на парамедицински Новокузнецк клон на медицинското училище на специалност "Медицина" - Осипов получи в 70-те години. Според ръководителя на отдел на Медицинския колеж на вечерна Татяна Soboleva, когато дядо ми за условията за прием и проверка, всички се съгласиха, че тази информация е необходимо да се негова дъщеря или внучка.

На спортния свят можете

Спасяването на удавяне - дело на удавяне. Изглежда, че все повече и по-възрастните българи идват до това заключение. И за много спасителни операции не са преносен смисъл. Тази зима, Министерството на извънредните ситуации на региона бе отстранен от леда 65-годишният Борис SILKIN. Дядо искаше до крайности като си направи проверка на пенсията. След като построи сал от пластмасови бутилки, господин SILKIN отиде на пътешествие по източното крайбрежие на Варна. В рамките на десет дни, роднини, приятели и спасители, след опасното плуване пенсионирането. Накрая бе решено да се откажем: сал може да се рушат при първото сериозно разбъркване на морето. В миналото, поднесени като капитан Борис корабче SILKIN, и не веднъж в ожулвания, но крайно гребане се интересуват само след пенсиониране.

И в 70-те години е невъзможно, казва Грегъри Титов от Свиленград, който е създал рехабилитация и уелнес център за възрастни хора. Под негово ръководство и проверка, ангажирани 120 души. Себе Си, г-н Титов, плувец на капитана, който стана инвалиди след нараняване, каза, че с възрастта, а само по-добре разкрива физическия потенциал.

Постоянен за Тамара Уфа - 67, е агроном по професия. До сега, щастлив бърникането в градината на лятната си вила, но, според нея, винаги е искал да се пенсионират, да се направи нещо "за душата." Когато мечта се сбъдна, г-жа Valiahmetova наистина очаровани от бродерия и дори започва да взема награди в различни конкурси. Преди две години, взе йога. "Аз учих в продължение на 15 години, за да стоят на главите си - допускат г-жа Valiahmetova. - Но после разбрах, че е по-добре да го направят при проверка на пенсията и под ръководството на наставници. Аз отидох на фитнес и попита треньор на йога, имам правилното оборудване. Когато застана на главата си, той губи гласа си. "

Модата не е само забавление за млади

Борис Михайлович наскоро навърши 70. Сега той е един от най-успешните диджеи в София. "Бях толкова активни през целия си живот съвсем човек, никога не е бил любител на пикник на пейките, - звездата на дансинга. - Но моят професионален опит не е особено ми помогна, когато се оттегля. В началото на 90-те години, дори и професионалисти като аз като са били на работа (той е работил върху първите съветски компютри). После започнах да се ходи на "умалените", беше сниман в тълпата. Един от приятелите ми каза, че това изглежда като мен - с дълга брада и гъста коса на главата - трябва ли да се опитам като детегледачка без пенсиониране. Той се шегува, но аз се опитах и ​​все още да позира за художника - и пари е приличен, и формата не може да не ги подкрепят. И през 1999 г., ние настоящата си колега Джордж Vsevolodovich участва във филма под формата на диджеи, но толкова реалистичен, производител ни помоли да се изправи за грамофона на DJ-и контрол. "

Първите 2-3 месеца от приятели не рекламира това, което правят проверка. Но тогава, заедно дойде успех. Сега те - известен в цялата страна дуо на диджеи Krugozory. "Първо трябваше да се научи да танцува. Уроци никога, просто повторете движението, което прави танцуващите момчета. Сега те ни последват в нашия набори - усмихва най-старите в България DJ. - Основното нещо за хората в пенсионна възраст - не се страхувайте да се пробвате в нещо ново, не се страхувайте да рискувате всичко, за да започнете с един бял лист ".

Тези хора не се страхуват от старостта, те не се страхуват за пенсиониране, не се страхуват дори и от проверка на пенсията. Те току-що започна да живеят щастливо. За съжаление, такава сила не е на всички по-възрастните хора, но тези примери дават надежда, че не всичко е загубено.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: proverkana
Категория: Бизнес
Прочетен: 200949
Постинги: 35
Коментари: 35
Гласове: 8
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930