Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.05.2012 16:56 - Защо да плащаме данъци
Автор: proverkana Категория: Други   
Прочетен: 1388 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 27.06.2012 11:43


Разбира се, вие казвате, че този въпрос е глупав и да се отговори не е необходимо. Всъщност, всяко дете знае, че правомощията, които има само един правен източник на доходи - до отбиването на парите от населението. И ние, аборигенско джунгла рок и селскостопански области, се съгласи да заплати проверка на данъци, тъй като ние разбираме, че по-добре, отколкото пълна мощност, за да се облегне на анархия.

Но има един важен въпрос - колко данъци да плащаме? Държавата, разбира се, под лявата част от приходите на своите поданици. Да се ​​хранят там, отидете до банята, лед бебе отново, след като ден на плащане ...

- Кой е там?
- Данъчен инспектор доведе до вас от миналата година - Радостен глас се чува на вратата, а тълпата изблици в апартамента на съдия-изпълнителите да направят, наследени от баба си в черно-бялата телевизия "Хоризонт".

В нашата страна, са освободени от данъци прокуратурата само, и цигани и то без да им се прави дори и проверка на данъци. И не защото силата на тяхната любов. Просто не достигат ръцете си. И така - е продала спринцовка с вещество с бял цвят - да заплати в съкровищницата за медицинска застраховка. Заспал на тръбата с топла вода - Ето данък върху недвижимите имоти и сметка за плащане.

В Гърция, където всичко е, че има никакъв данък върху доходите е по-малко от 12000 евро на година. Той се смята за неправилно да се отнемат пари от бедните. И ние имаме 13% от всеки доход. Какво води - Кажи как да правим проверка на данъците?

В една фирма (с хлъзгава тема няма да уточнява за какво) изведнъж установят бизнес. И директорът, персоналът на твърди събраха работници, те гордо обяви, че сега те ще се плаща "на бял." Това е в напреднала възраст те могат да очакват добро увеличение на пенсията им. Но аз трябва да плащам малко сега, всеки работник ще се изплаща ежемесечно държавна такса доход (данък общ доход) от около двеста лева повече.

Екипът веднага е депресиран и каза директорът функция в тяхната сфера на живота на мъжете в продължение на пет години по-малко, отколкото на възрастта за пенсиониране. Така че, за да изложи на подаяния от тях ще живеят не повече от 2-3 души. И гърбав за по-голяма от тези късметлии група не възнамерява да. прави проверка на данъци Така че ние ще трябва да оставите всичко на една и съща.

Ако човек не плаща данъци - не уважават държавата, в която тя живее. Но ако правителството избутва неговия предмет в цялата власт, и чрез изготвяне от всичко това, хвърляне в рамките на съвременния живот, и то не може да разчита на гражданите в случай, например, войната срещу на уахабити или на бивши Пакта Варшава съюзници (добре, не като те имат, какво можеш да направиш). Трябва да се направи една масова проверка на данъчните задължения и всички да бъдат накарани да си платят данъците.

Между другото, преди Великата отечествена война, на работниците и селяните бяха просто смазани от данъци и заеми. Не е ли това една от причините за катастрофата в "41 и масово предаване на милиони Червената армия?

За щастие, сега е толкова мощен държавен апарат на репресии, тъй като през тези години. Сега властите не са ангажирани в строителството на комунизма, а специфичното производство на пари за себе си, своята любима. И докато тя не разполага с достатъчно ресурси, за да се достигне пипалата си към всеки, можете да живеете малко тихо.

И още по-добре отидете на бездомните, или се регистрирайте за лагера. Там просто не може да достигне на данъчния инспектор. И вие си почивате без проверка на данъци, след един твърд ден на тръбата с гореща вода, не трепна след всеки разговор към вратата, и вие просто не може да стои, е наследил от баба си в черно и бяло телевизия "Хоризонт", "за това ви го има вече.

И ще бъдете щастливи!



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: proverkana
Категория: Бизнес
Прочетен: 200542
Постинги: 35
Коментари: 35
Гласове: 8
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930