Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2013 13:26 - Необичайни интериорни врати
Автор: proverkana Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2280 Коментари: 0 Гласове:
0



Известно е, че в българската посткомунистическа жилищна ера в тази страна почти винаги се извършва въз основа на моделни проекти. Бъдещите собственици на дома, се интересуват само факта на получаването на собствеността върху развитието на индивидуален интериорен дизайн език почти никога не се извършва. Нищо чудно, че нашите родители и интериорни елементи, като например потребителски интериорни врати. До сега ситуацията се е променила, което е добре.

imageЕдна от характерните особености на модерността е желанието на мнозина от нас да притежава индивидуален интериор на дома. Начини да се направи появата на апартамент или къща е наистина уникален и атрактивен тези дни има много. Производителите на строителни материали предлагат най-голямо разнообразие на видове, експерти в областта на интериорен проект с голямо творчество предоставят своите услуги. Един от начините да се украсяват един апартамент или къща, е да инсталирате индивидуални интериорни врати, които ще бъдат посочени в тази статия.

Функциите, изпълнявани от вратите, които са инсталирани в нашите апартаменти и къщи, са много разнообразни. Врати осигуряват необходимите топло и шумоизолация, споделят една стая, създавайки в тях лично. Това практическите функции на интериорни врати, които несъмнено са важни. В същото време, има една функция, която не може да бъде пренебрегван при избора на врата - естетически. Днес, продуктите са в центъра на тази статия е почти винаги играе ролята на най-важните елементи на интериора е украсата на деянието му. Търсенето на услугите на професионални дизайнери, разработване на проекти на интериора (включително, без ограничение, монтиране на вратата) се увеличава всяка година. На пазара има повече оферти потребителски интериорни врати, които със сигурност заслужават по-отблизо.

Разработване на необичайни врати, дизайнерите са използвали редица техники, една от които е избор на нестандартни размери. "Обикновени" Вратите са със стандартни размери - ширината им варира от 600 до 800 мм, а височината е 2000 мм. При отмяна на стандартите специалисти може да направи вратата, за да привлекат вниманието на потребителите. Друга причина да правят информиран избор на нестандартни размери индивидуалните характеристики на жилището, които ще бъдат инсталирани във вратата (това, по-специално, може да отиде за реставрирано имение или мезонети).

Друг начин да направите един наистина оригинални врати е използването на потребителски дизайн. Тези дни, по-широко сгъваеми, плъзгащи се врати, радиус, дъга, някои други врати, които обикновено са направени индивидуално. При производството на поръчка врати с максимална пълнота в предвид индивидуалните характеристики на помещенията, в които те са инсталирани.

Говорейки за производството на нестандартни врати, ние не може да се игнорира на оригинални техники дизайнери употреба - по-специално, като като добавянето на вложки метал врата, кожа или стъкло на продукта гланц, комбинацията на различни видове дървен материал. От тази гледна точка е много интересно са интериорните врати са произведени от ASTOR MOBILI (модел Tekno, Clever - Ego, някои други), Romagnoli (модел Тифани, Acropoli, други), GHIZZI & BENATTI модел Spazio, Reflex, редица други.

Не е добра новина е, че през последните години, все по-голям брой производители предлагат потребителски производството на интериорни врати по поръчка. Тази услуга предоставя един наистина оригинален продукт, дори ако купувачът не е в състояние да избере вратата на гама от продукти, налични на склад.
Най-оригиналните врати

Преди написването на тази статия, ние погледна произведения на дизайнери, архитекти, дизайнери и художници, работещи в различни държави, и сте избрали няколко примера за ярък дисплей на оригиналност и креативност в производството на врати. Първият пример е много близо до нас, ние говорим за вратите на катедралата Христос Спасител. Те са участвали специалисти, работещи при Руската академия на изкуствата, професионално изкуства. В храма на дванадесет бронзови врати, всяка от които е с тегло 12 тона и богато украсени с декоративни декор, както и различни надписи и скулптури.

Вратите на храма на Христос Спасител, разбира се, има впечатляващо тегло, което обаче не е рекорд. Състояние от най-трудните в света има врата, която е инсталирана в Калифорния, със седалище в Livermore National Laboratory, американското министерство на енергетиката. Тази врата може да се отваря и затваря ръчно или автоматично, тежи повече, не по-малко от 44 тона!

Всяко необичайно врати, горе, има индикации, че ги обединява - те са с правоъгълна форма. От тази гледна точка, те не могат да бъдат класифицирани като нестандартни врати. Но вратата, която е инсталирана в университета в Лайден (Холандия), дори и формата е доста уникална: тя има формата на успоредник. В такава врата не е лесно да влезеш, че е необходимо да се разчупи главата, преди да се намъкнали в неговата правоъгълна линия.

Colossal тегло и необичайна форма - не само признаци, което позволява на вратата да се обадя нестандартно. Друга особеност често размера на вратите, които не се вписват в всеки обикновен рамка. Представяме ви вратите на Космическия център на НАСА в Ню Йорк. Те не могат да се похвалят с необичайна форма - вратите са строго правоъгълна. Забележка е друга функция - височина на вратата, която е 138,99 м (!)! Не предизвиква и най-малката изненада, че на отваряне и затваряне на врати (те са направени за помещенията, в която се помещава на ракетата "Сатурн 5") - отнема много време. Изпълнение на всеки от тях отнема около 45 минути.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: proverkana
Категория: Бизнес
Прочетен: 200946
Постинги: 35
Коментари: 35
Гласове: 8
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930