Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.05.2012 14:42 - Майчинство и функции на рода
Автор: proverkana Категория: Други   
Прочетен: 2745 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 30.05.2012 16:21


Функция на женското тяло, насочена към продължаване на човешкия род, и включва биологична (лагер, раждането и хранене на детето) и социалните аспекти (образованието на детето - бъдещите граждани на страната) - това е майчинство.
Навсякъде в природата, цел и смисъл на сексуалния живот - създаване на потомство. Но само един човек се опитва да устои на този закон, както е отразено в разделянето на функциите на една съвременна жена на ролята на любовница на жените и майките. Съвременната жена и проверка на майчинство се дължи на икономически, социални, психологически и други причини, могат да изберат да имат деца или не. Общество липсва в това, което се нарича майката да започне. Намаляване на необходимостта от майчинството - един от негативните последици от еманципация. Реалността е, че понякога на образованието на децата, за жените е неприятно бреме, те правят несъзнателно или набързо. Страхът от раждане на бебе, погледнете детето като тежест, като се обърне срещу него и срещу семейството и обществото като цяло. Последното може да бъде лишен от всякакви перспективи за бъдещето, ако не се възпроизвеждат, се развива с всяко ново поколение чрез хармоничното развитие на хората, физически и духовно здрави. В тази връзка, стойността на майчинството е безценен за обществото и не могат да бъдат компенсирани за нищо, когато то се игнорира. Детето трябва да се искат с проверка, но обикновено е възможно само в едно семейство, където жената се обичат помежду си и да реализират възвишена мисия на жена, проектиран от природата с нея - да бъде майка и възпитател на децата си.
Семейства без деца (виж стерилен брак), като правило, не може да бъде щастлив в пълен размер. Най-благоприятно време за раждането на първото им дете за майчинство - на 20-28 години. Бременност и раждане да доведе до преструктуриране не само на жената, но нейната психика. Овощарството в утробата в продължение на много месеци, е част от тялото на майката и не могат да бъдат представени отделно от него. Той е от вътрешното единство на майка и дете на една жена, първите подходящи майчини инстинкти, от които най-важното - с грижа за детето. След като стане майка, една жена не бива да се забравя, за съпруга си. Тя трябва да го лекува до известна степен като пълнолетно дете. Тази нагласа се убеди човек, че детето не я измества от сърцето на жена си. Това вярване допринася да помага на жена си да се грижи за дете, всички активно и продуктивно.
Грижовна майка на детето-гъвкав. Всичко, което тя прави за едно дете, той образува нова майка качество. Задоволяване на глада на детето, гледане на своята чистота, майка му не само отговаря на нуждите на детето, но и тяхната собствена. Единството между майката и детето от първите дни на съществуването му, промените във времето, като нови форми, става лесно закрепване, но тя винаги ще бъде единство на майката и детето. Нарушение на тази емоционална единство не е само в ущърб на детето, но също така и за майката. Има много случаи, когато на майката, предаването на бебето на образованието на други хора, лишени от подходящи майката емоции комуникация между майката и бебето на нивото на чувствата, не само прави на дете, мъж, но жената се превръща на майка си) Това може да се установи само с проверка на майчинство. От първия на сетивата, който комуникира с майката на детето и които са му първите уроци в живота на майка на законите, по своя характер, се движи към по-сложна комуникация с едно дете - обучение, което в състояние на пълен или баща, или някой друг. Това обучение започва с въпрос. Поставяне на детето да говори и да слушате звуците изречени дете само една майка може да разбере това, което детето иска да изрази. С помощта на словото, майката въвежда детето в света на хората, с които той е да се живее, помага да видите света не само "отвън", но също и "вътре", не само разкрива за него това явление, но също така помага му да хванете своята същност. Майката не само насочва детето за някои неща, но коментарите му и ги учи да се оцени, че в света на възрастните, което е едно дете, играе ключова роля.
Хармонично развита личност никога не е удовлетворен от постижения: оценка себе си и другите, търси нови резерви, за да се постигне по-значими резултати. Не трябва да се бърка чувство на удовлетворение от работата, извършена с чувство на самодоволство. Тези първи уроци по самочувствие като майка дава детето си, го кара до нови позитивни действия и защита срещу актове на неверниците. Чрез слово, детето се чувства уверена в света на възрастните, тя помага на детето да се чувства като личност със свои собствени специални желания и нужди и проверки.
        Майчинството - най-важната и необходима за нормалното функциониране на обществото работа. Майката стои на произхода на този важен в живота на всяко човешко качество, способността правилно да се движите в социалната среда. Кои сме ние като хора да общуват с други, които можете да си позволите и какво не е - това и много други неща, което помага на човек да живее пълноценен живот, до голяма степен зависи от това колко добре едно дете социално ориентирана в детството.
Заедно с първите социални концепции за майчинство, детето трябва да получи първа представа за правилно и грешно, добро и зло, първите идеи за морал и т.н. Първата дава едно дете майка отново. По същия начин, неоценимата роля на майки в настоящия рационално сексуалното образование на децата. Майка - началото на началото на всяко семейство, и поради това е естествено, че детето слуша и прави проверки за живота, осланяйки се предимно за майка ми в дома си търси неговата подкрепа, тя получава първите уроци на живота. Това е защо това е важно, че майката е много внимателен към нуждите на детето си, тя проведе с него на "стъпката" на социалната ориентация на едно просто "аз не се иска, но аз трябва да направя", преди да го започна разработването на нагласи и морални критерии.
От майка до голяма степен зависи от това дали има живот на детето е щастлив, или ще бъде изкривен, за да расте от един човек или изцяло в лицето му в тежест на обществото е готов. Майка му, даде детето не е само живот, но нормално детство, успя да се повиши вниманието ни за проверка на майчинство, както гражданин може да бъде в мир за бъдещето му.



Гласувай:
0



1. balgarski7vinarki - hubavi misli, pojelavam vi zdrave i shtastie
19.05.2012 15:04
Roljata na sapruga i bashtata e da osiguri spokoen pristan za semeinia korab, a na maikata-da opazi i vazpita pokolenieto, i dvete neshta trjabva da se pravjat s ljubov i chustvo za otgovornost-togava ima uspeh ...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: proverkana
Категория: Бизнес
Прочетен: 199969
Постинги: 35
Коментари: 35
Гласове: 8
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031