Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.01.2013 15:15 - Традиции в производството на врати
Автор: proverkana Категория: Новини   
Прочетен: 1420 Коментари: 0 Гласове:
1



Традициите в производството на врати.

Българския пазар е претъпкан със различни видове врати, може би за години напред. Купувачът се сблъсква с богат избор от името на модела, нивото на качество и цена съответно на тези врати. Кого да избере и на кого да поверите подобрения в дома добрите интериорни врати? Най-добре е да се обърне внимание на името на производителя и професионален опит, качеството и цената на техните продукти.

Марио Riolo дружеството отговаря на високите стандарти на нуждите на потребителите,, защото Марио Riolo е световно известния опит на вътрешния и международния пазар повече от десет години, високо качество и достъпни цени. Марио Riolo компания започва да работи на руския пазар от 2007 г. насам. Събирането на италиански врати повече от 100 имена, което прави избора на купувача свободна и спокойна. История на образуването на производството достигне 100 години, за които компанията се превърна Mirio риолит от една малка работилница дърводелска фирма за производство на интериорни врати международно.

Какво трябва да знаете за интериорни врати

Volhovets компания - това е отдавна доказано качество и надеждност на произвежданите врати. Volhovets врати са известни не само в България, но и на международния пазар. Фирма Volhovets-M е на официалния представител на такива известни произведения като Volhovets, врати Марио rioli, EurOpal, OSB, и т.н. на компанията Volhovets съществува в на руския пазар повече от 15 години и през това време успя да получат признаване на много потребители на тези продукти. Volhovets фирмата е участник и победител на "100-те най-добри стоки на Русия", включително участва в европейски състезания.

Volhovets интериорни врати ще бъде отличен избор за дома, така както за офис площи. Купи врати могат да бъдат закупени на едро на дребно. Капитаните на производството постоянно се работи за създаването на уникални модели и колекции. Новост тази година са Dekanto вратата. Врати Volhovets Dekanto се развива в четири класически форми, които са различна комбинация на строги геометрични линии и плавни преходи. Основната функция и идеалното допълнение тази колекция е оформен корниз - финалния щрих на вътрешните работи, което го прави идеален и съвършен. Dekanto събиране се извършва в няколко от най-популярните цветове, като череша, Мускат ", орех, Бордо, дъб и други по-писал за това в статията" Купи интериорни врати. В допълнение, клиентът може да избира не само цвета и дизайна на интериорни врати и прозорци. Стъкло също има своя собствен модел и дизайн, и нищо не се отразява в по-голяма степен символиката на древните империи.

Заедно с компанията Volhovets производител на интериорни врати София. Продуктите на компанията заради високото им качество и дълготрайност. Гаранцията на вратата София достига повече от 20 години. Тези врати са перфектно се вписват във всеки интериор, благодарение на голямото разнообразие от форми и цветове. Врати София на модерно оборудване на базата на технологии, които се спазват в производството в продължение на векове. Служителите София разработване и внедряване на нови технологии. За тези цели, производство разполага със собствена лаборатория и експериментална камера. Продуктовата гама включва Sophia интериорни врати, плъзгащи се врати, Roto врати, врати - молив кутия, от врата до книги, стенни панели и мебели комплекта. Всички продукти, преминали на качеството, което го прави още по-атрактивен за купувачите.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: proverkana
Категория: Бизнес
Прочетен: 199966
Постинги: 35
Коментари: 35
Гласове: 8
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031