Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2013 14:54 - Всичко за интериорните врати
Автор: proverkana Категория: Бизнес   
Прочетен: 2828 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 24.01.2013 14:55


Всичко за интериорните врати от Борман Комерс

Определено една фирма не може да направи това сама, няма как да се внасят такива огромни количества интериорни и входни врати, ако нямаш качествен сътрудник и стабилен гръб. Това не може да се направи в Англия или в Германия, или в повечето други страни, с деветдесет процента от вниманието ви практичност. Ето историята от практиката на един от нашите дилъри в Израел. Този случай не е уникален, и най-много, че не е типично.

Една басня (и по-точно случка) разправяща се за врати от Борман Комерс:

Купувач, избор от широка гама от най-евтините вратата:
- Ако детето силно рита вратата, той ще бъде дупка?
Продавач:
- Едно дете колко години?
Купувач:
- Дванадесет.
Продавач:
- Ако сте много ритник, той може да получи дупка, вътре тип "пчелна пита".
Купувач:
- Тогава вратата е лошо! Необходимо е, че вътре беше масивна дървесина.
Продавач:
- Тогава детето ще счупи всички пет пръста, ако е толкова трудно да риташ.
Купувач:
- Ами не се счупи, той ходи в чизми, и ако, например, няколко пъти на ден, за да излее вода на пода, а след това вашия случай най-бързо надуе ..?

Трябва да се каже, че израелския дилър готови и на такива въпроси.
image
Когато попитах на тегло на вратата на колата, когато тя работи над той не се посочва на купувача, за това какво може да се превърне в необходимост, особено за като демонстрационни цели рязана 1/2 на вратата, я отнема, на офиса, го поставя на тротоара, той се премества в неговата микробус. Излизай от колата, каза, ако клиентът възнамерява да закупи вратата. Той трябва да се приеме, че вратата, като цяло, добра и обещава да дойде в рамките на три месеца - четири, тъй като той щеше да направи през следващата година, реновиран апартамент.

При въпросът за практичност той плаща само десет процента, защото рекламните врати го ангажира в игра на "колко красиви и евтини".

В действителност, въпрос на практичността към вратата трябва да се счита за още по-силно, отколкото на мебелите. Мебели, в случай на преждевременно излизане от строя, просто заменете (ако не да се рови в финансовите разходи). Смяна на вратата - е несравнимо по-трудно. Това ремонтни работи в района, често придружени от замяната на стените.

Също така е много чести грешки при възлагане на обществени поръчки на врати за офиси и обществени пространства, това констатира Борман Комерс. Когато, например, има инсталирани врати за употреба в жилищни райони, извън съпротива, която не е предназначена за честа употреба. И така ние виждаме по-свеж стая и вратата сега е добре "изтъркан".

Какво трябва да се обърне внимание на дизайн и практичност не са в конфликт. Т.е. красив дизайн не е гаранция за високи врати за качество. И цената не е единственият определящ фактор. Още по-важно, тъй като вратите са направени.

Трайност. Всички автори, като се има предвид този въпрос, единодушно твърдят, че най-трайни врата - е рамкирана вратите на ценна дървесина. Това е.

Само пояснение - "твърди Прешъс", тъй като не всички "ценни книжа" са твърди. Ако тези врати са произведени в съответствие с всички тънкости на технологията, те ще оцелеят, и ти, и внуците си. Те са скъпи и много скъпи от $ 700 и до десетки хиляди. Повече за това в "Класификация".

Тук ще разгледаме вратата, произведена в насипно състояние и на конкурентни цени. Не панелни врати са трайни, изработени от мека дървесина, като бор. Той е мек, и как я боя не да се защитава и да остане. В действителност, тя може да продължи в продължение на много десетилетия, но не е под лак, и непрозрачно боя, която ще трябва да се повтарят през равни интервали.

В съвременната траен продукт - продукт, който може да се използва за дълго време без ремонт или ъпгрейд. Като стар стил прозорци бяха прекалено дълго. Но от време на време те трябваше да podstrugivat и на всеки 2 - 3 години, за да рисува. Нищо вид пластмаса, няма да направят това, те трябва да служат дълго време, тъй като качеството произведени.

Устойчивост към вратата:

- Ctoykost повърхност (не само листа, но на целия комплекс: рамката на вратата, рамки, декоративно стъкло, уплътнения). На повърхността твърдост и качеството на боя (друга финала материал) трябва да продължи да търси в продължение на повече от 10 години, дължи на факта, че по време на целия жизнен цикъл на продукта е подложен на лек шок, почистване, показващи, слънцето, те са повлияни от различни домакински вещества.

- Качество на лепене декоративна повърхност. Този изкуствен декоративни материали или по-скъпи - естествен фурнир. В зависимост от избраната технология, как тя се споделя от производител на качествени лепила. Обикновено, ако този период е по-малко от 50 години. Измерете покупката не е възможно. Единствената гаранция за качество може да бъде наличието на производителя "доброволно сертификат" (врати, които не подлежат на задължително сертифициране.)

- Изкривяване. Качествени врати, които не подлежат на деформиране (в излишък), дори и при най-варварските условия. Когато, например, в летните горещини в град високото строителство температура "скала" за 40 и влажността пада до 20%.

Качеството на звукоизолация врата. (Индекс на звукоизолация във въздуха). Както и топлоизолация (топлинно съпротивление) и дишане. Всички тези характеристики не са задължителни и са описани в съответните строителни наредби. Още в "Нормативни изисквания". Врати за закрит Основната практическа стойност е "индекс на звукоизолация във въздуха".

Какво означава това на практика? Например, да поставите детето в леглото, затвори вратата на стаята си и можете да се насладите на пълноценен живот или общуват шепнешком и ходене на пръсти. Или друг пример: звукът на тоалетната, за да отвлече вниманието на гостите от страната и приятен разговор.

Какво определя цената на една врата според фирма Борман Комерс:

- От това, което прави на листа. Много добро представяне в специални звукоизолиращи врати, повече от обичайното. Панелът картини с непрекъснато попълване на специален екструдиран панел ПДЧ върху платно, пълна с клетки. В вратата за пълнене пити шумоизолация зависи значително от размера на използваните клетки. Клетките с мобилен размера на 13h13mm. звукоизолация равна на картините със солиден запълване. Най-лошото фигура в панелни врати, изработени от бор. Тя е добре изцедени, и дори резонира в някои части от звуковия спектър. Защо и се счита за най-добрият материал за пиано.

- Какво да се запечата кутията (и не всичко). Печат оцени прост. Той е по-добре, отколкото мека. По периметъра на крилото в контакт с близо 5 фута на печата. Ако ти е трудно, то няма да бъде солидна годни. Просто нямат сили да стиснете печат по цялата му дължина, и монтажниците, така че можете да инсталирате резе за заключване, вратата ще бъде лесно да се затвори, но се отнасят по цялото протежение на линията на контакт няма да бъде, т.е. печат е там, но ефектът от него е почти там. Наличието дори на много високо качество на уплътнението на вратата не е увеличило значително разходите, с максимум сто рубли.

- Възможно ли е да инсталирате zvukozaschitnoy четка в долния край на крилото на вратата, или вратата трябва да бъде инсталиран с праг - това е прага, в обхвата на превозни средства с печат.

- Glass. Остъклена врата, в сравнение с глухи, има шумоизолация много по-зле. Колкото повече стъкло, - по-лошо. Приемливо изолация (около 20 Гб) - ако приложни дебело стъкло (6 - 7 mm) малък размер, отнема не повече от 20% от повърхността на вратата. Дори и по-добри резултати, ако се използва вместо стъкла на прозорците.

Безопасност. За разлика от действащите правила в Европейския съюз, руските нормативни документи не е необходимо да инсталирате на вратите и противоударен закалено стъкло, така че те не са предмет на вратата, работещи в институции.

Въпреки това, при избора на вратата, за да обърне внимание на разходите за сигурност. По-специално, размерът на стъкло и дебелината му. Ако стъклото не е смекчена (нечупливо), разпределението фрагмент по същество ще зависи от метода за определяне на стъклото на вратата. Стъкло, в завода за специални мастика, в този случай, по-голяма безопасност.

Тегло на вратата. Е от значение за грижи за деца и в дома. Качват от вятър тежката врата внезапно затворен, може да причини Вашето дете много сериозно ранени. Съществена гаранция за освобождаване на опасни вещества, използвани в производството на врати (лепила и лакове), дава притежание на производителя на околната среда и фитосанитарни сертификати.
image
Разходи по време на работа. Обикновено, ако само консумативите в следващите 15 години ще бъде по-чист и полиране на мебели.

Терминология, класификация, описание на структурите.

Врати по метода на производство:

а) панелни врати, изработени от масивно дърво.
б) панелни врати на композитни материали.
в) Промийте врати с твърдо ядро ​​(подсилен).
г) Промийте врати с пчелна пита.
д) Промийте врати с форма на повърхността с пчелна пита (mazonitovye).
е) Промийте врати кух.

Изпълнение:

а) с четвърта (веранда).
б) една четвърт (пряко веранда).
в) глухите вратата.
г) Стъклени врати.
д) Под стъклото.
е) подсилени врати.
гр) Противопожарни врати, други специални.

Sporsobu при отваряне:

а) единични право.
б) правото крило.
в) Еднокрилни напусна.
г) на левицата.

Описание

Панелни врати от масивна широколистна дървесина ценна дървесина. Класическа техника включва извършването на тези структури, без лепило, с самостоятелно заключване shipovyh връзки. Панелите са монтирани в слотовете. По този начин, терминът качеството на живот на тези врати дълъг, като живота на дървото, от който са направени, т.е. век.

Много елементи на съвременните панелни врати ще се лепи и те не продължи толкова дълго, но все още е много голям живот на батерията.

Панелни врати са ценени заради солидна глоба дърво: тиково дърво, дъб, орех, бук, от скъпи тропически и се счита за престижен. Тези врати не могат да бъдат евтини и това е тяхното основно предимство. Смисъл да се харчат, обикновено са много повече от $ 1000 за вратата, ако създадете интериор в истински класически стил в продължение на векове. В този случай, всички други елементи на мебели, подови настилки, - трябва да спазват. Всъщност, използването на най-ценна дървесина изисква внимание и микроклимат. В противен случай, всички тези ценни загине неща, напукани, без значение колко добре те са направени.

Панелни врати, изработени от иглолистна дървесина. Сега има голяма разпространение и панелни врати от иглолистна дървесина, предимно от бор, който може да се позиционира по отношение на първия, като бижу по отношение на изделия от бижута. Колкото и да е странно, тези врати в Русия са значително по-скъпи, отколкото в други страни, и още по-скъпо, отколкото в Европа е много скъпо.

Панелни врати, изработени от бор, подчерта семпъл дизайн, популярен сред скандинавците. Врати и мебели, изработени от бор с възела, обикновено завършване (само специално масло) се използва за създаване популярен в тези части интериори в "Country". Цената на тези врати (в комплект с кутия и аксесоари) никога няма да надвишава $ 100. Това е напълно приемливо за вилата, особено ако тя е изградена от дървен материал. Град, апартаменти и стил, и тези врати са подходящ микроклимат в най-малка степен.

Панелни врати на композитни материали. Са още по-сложни техники за производство, отколкото ламперия на глобата, но решите значителен проблем за създателите на класически интериор. Външните различия са само специалист, и цената е няколко пъти по-ниска. Ценни видове, които не се използват като масив, но под формата на фурнир - много тънко нарязан дървен материал 0.5-0.65 мм. Това е напълно достатъчно, за да покаже естествената красота и разнообразие на изготвяне на ценни видове.

Композити, произведени от поставяне масив евтини дървесина от двете страни на стабилен материал MDF или HDF, като по този начин, много пъти, намаляване на зависимостта от колебанията в температурата на продукта и влажност. MDF се залепва към повърхността фурнир от ценни видове и се третират допълнително разнообразие от довършителни лак за двата продукта е скъпо масив.

В тези продукти, много залепени повърхности, техният живот е по-ниска от панелни врати на ценни видове, а не векове, но повече от 50 години.

Така, панелни врати на композитни материали три безспорни предимства:

- Ниска цена (цена-качество-срок на експлоатация)
- Липса на оперативни проблеми. (Вратата не ще се счупи, не му се огъват или деформират дори при екстремни микроклимата на града апартамент).
- Красотата и богатството на текстурата на фино дърво и изискана архитектура на продукта.

Вратата. Промийте врати - е дете на съвременни технологии и масовото производство. Появата им е предоставил високо качество и красиви врати за почти всички. Повече от 90% продаден на врати в развитите страни - тя щитове.

Промийте врати - широко тълкуване на няколко дизайна и невероятно разнообразие от възможности за довършителни работи и декориране.

Според ГОСТ 6629-88, панелни врати са произведени с щит:

1. Щит с непрекъснато зареждане с дървени пръти (шини) или ивици от дървесни частици.
2. Щит с melkopustotnym попълване на дървени пръти (шини) или ивици от дървесни частици.
3. Shield с melkopustotnym попълване фурнир или картон.
4. Shield с melkopustotnym попълване на шперплат или твърди плоскости.

Щит с постоянен пълнеж се използва за направата подсилени панели на вратите. Всички останали от вътрешната страна на вратите. В модерни производствени линии на Борман Комерс, София, използвани попълване на една стотна от картон, което е напълно съвместимо с появата на пчелния клетка. И е уникално изобретение на природата (човешко изобретение, за да се адаптират, включително космическата). Honeycomb структура е най-стабилна, добре познати, по отношение на масата. Melkopustotnoe пълнене на ленти от шперплат или талашит могат да бъдат направени на ръка и се използва за малките предприятия и занаятчийски работилници.

Качеството и цената на панел dvereyvariruetsya много широко. 20 долара за картината, заедно с кутия до $ 1,000. Разликата в цената зависи на материалите, използвани в производството на плат на качество и дебелина от МДФ (на най-евтините опции Fiberboard "wet" метод на производство), качеството картон и медена пита клетка размер (от 40x40 до т.е. 100kv.mm 10h10mm в клетка до 1600). Но основната разлика в цената "натрупва" в довършителни.

Довършителни изкуствени материали с финишен слой, т.е. залепен за платното материал симулиране какво - физическо или фантазия фигура или цвят. Цялата повърхност. После завърши с подгъв. Самият материал ръба различава по цена десет пъти и прилагането му зависи от необходимостта да се направи евтина врата или качество.

Довършителни с естествен фурнир от ценни видове. То представлява основна ценност на качеството на панелни картини, декорирани с естествени материали. Фурнир само по себе си е доста скъпо, от $ 2.0 за най-много "прост" раса до $ 20 за опазването на редки. В производството на фурнир "ризи" от 30 до 50% от неговите листа за губене, защото това е необходимо да се събират на изображението.

Работата по избор на изготвяне на "ризи" изключително опитомени, което изисква грижи и задълбоченост. Залепени риза трябва да се шлайфа, използване на качеството е изключително скъпи автомобили на стойност стотици хиляди долари. След това е завършване на същото качество, както спектър от ценни видове. Качество на довършителните работи скъпо дърво е задължително изискване. В противен случай, както скъпоценни, но не изрязани камъни - красота никой не вижда.

Остъкляване. Промийте врати могат да имат различни видове остъкляване. Стъклени топчета е приложен към платното (най-евтиния вариант), или франзела образни рамки с много сложни автомати, изработени от масив на ценна дървесина. Това до голяма степен отразява и на цената. Остъклена врата (с инсталирана стъкло) е най-малко 50% по-скъпо, отколкото на глухите. Ако използвате по-скъпи и сложни капак стъкло, - цената на остъклен бельо може да бъде много пъти по-икономично на глухите

Крилото е само половината от вратата, а често и по-малко. Какви са трегери, первази, трегери.

Друга грешка, казват от Борман Комерс, която често се прави от хора, които се интересуват от закупуване на вратата - това е какво означават те от вратата, крилото на вратата.

Това не е така. Монтаж на врата е:

1. Всъщност листата, но дизайна на него, без касата не могат да бъдат оценени.
2. Касата, която носи платно
3. Clypeus с капак, който покрива разклонителна кутия на стената.
4. Допълнителни елементи (ако кутията не е направена по мярка), за да затворите дебелина на стената, а не затворена кутия.
5. Clypeus затваряне съвместни трегери със стената.
6. Престори на дъската фуги в двучерупчести платна.
7. Праг ако входната врата, или има високи изисквания за звукоизолация или пожар.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: proverkana
Категория: Бизнес
Прочетен: 200947
Постинги: 35
Коментари: 35
Гласове: 8
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930