Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2012 15:10 - Закупуване на маршрутни таксита за София
Автор: proverkana Категория: Други   
Прочетен: 2737 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 30.05.2012 16:29


Микробуси за маршрутни таксита- отделна и специфична категория превозни средства.

Преди закупуване на микробус за маршрутни таксита за София, да се чудя: какво искате? В зависимост от вашата дестинация, пътнически микробуси, товара и навлото.

Ако искате да направите свой собствен бизнес, свързани с транспортирането на хора, разбира се, ще трябва пътнически микробус за маршрутни таксита. При покупка на пътнически микробус, преди всичко, обърнете внимание на броя на местата, както и спецификациите на модела. В допълнение, тя не е необходимо във всеки случай, да забравите за разход на гориво, защото това е един много важен момент. За микробуси е основният показател на капацитета.

На пътища на големите градове, често откриваме, автобус маршрутка в София (Хой polloi - "автобус"). В началото на 90-те години все още са изпълнени, "Rafiki." Фактът, че този модел микробуси са безнадеждно остарели, беше очевидна. Постепенно те започнаха да изместват "газела" и "Богдан". През годините често започва да излиза и Мерцедес Спринтер (най-вече на междуселищни линии, но те също могат да се видят в градовете). Това е "Sprinters" и са най-популярният модел за превоз на пътници с маршрутни таксита. Нека се опитаме да разберем каква е тайната на ван от световно известния производител на автомобили.

Mercedes Sprinter е на разположение през 1995 г.. Има три версии на модела, по дължината на тялото и на същата височина. Идентифицирайте модел Sprinter за превоз на пътници, би било погрешно, тъй като има промяна на товара, Ван, хладилник, бърза помощ и др. Този модел е популярен миниван по няколко причини: първо, на името Mercedes казва го всички, там е нищо да коментират, и на второ място, машината е изключително надеждна, рядко разбити, се чувства уверен на пътя, и на трето място, Sprinter е лесно да конвертират за каквато и да е цел, от успешно ангажирани в многобройни майстор. Така можете лесно да конвертирате пътническо превозно средство, в колата и обратното. Тази гъвкавост е причината за популярността и Mercedes Sprinter.

Говорейки на Sprinter, не можем да говорим друг продукт от Mercedes - Vito. Това превозно средство е много по-малък, но тя е по-бързо и по-маневрен от Sprinter. В изменението на пътника, той е проектиран за 8 човека. Плюс това, има автомобили с дизелови и бензинови двигатели, така че потенциален купувач може да избере точно това, от което се нуждаят. Дължина на тялото варира от Mercedes Vito 4,75 до 5,22 m, в зависимост от модификацията. Колата е много удобна за превоз на товари и пътници. Трябва да се отбележи, че тази кола е по-добре да се използва в града. Както вече споменахме, Mercedes Vito отлична маневреност и удобен за преместване на пътници по маршрутите из София.

В допълнение към Mercedes, друг германски производител произвежда доста добри микробуси за маршрутни таксита. Както мнозина от вас може да се досещате, тя ще бъде за Volkswagen. Моделът е пряк конкурент Transporter Мерцедес Вито. Преценете сами: кола за 9 пътнически места, които са лесни за сваляне, което ван товара. В допълнение, Volkswagen Transporter, има промени в дизелови и бензинови двигатели. Основната разлика от Вито вероятно бързо. В по-бавно Transporter инженери и дизайнери са фокусирани върху стабилността на колата на лошите и хлъзгави пътища, както и безопасността на водача и товара.

За любителите на японската качество можем да предложим на автомобил Toyota Hiace. В допълнение към високото качество на строителство, присъщи на всички японски автомобили в микробуса автоматизирани много от малките неща, като например повишаване на стъкло и да се настрои огледалата. Тя ще изглежда дреболия, но това е удобен! Ако говорим за техническите характеристики на колата, въпреки не твърде големи по размер,

Toyota Hiace се използва често в градския транспорт и маршрутките в София. На първо място, конкуренти в добрата страна на колата има сравнително нисък разход на гориво, която ви позволява да ви спести (особено в градските райони). Както по-горе модел, Toyota Hiace е универсална и може да се използва както за пътнически, така и за товарния транспорт.

Избор на използваното превозно средство за маршрутни таксита, попитайте къде и при какви условия той извършва. Не забравяйте, че ако говорим за факта, че машината е просто задвижва у дома от Европа, не се заблуждавайте - това може да бъде един плюс и минус. В края на краищата, дори и в цивилизовани ванове в Европа може да се използва в пълен размер за маршрутки София. И отново, в по-старите модели, някои части са нестабилни до появата на корозия (в новите модели на дефекта, се коригира.)



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: proverkana
Категория: Бизнес
Прочетен: 200954
Постинги: 35
Коментари: 35
Гласове: 8
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930